Hondenbank steigerhout

Verdient uw hond ook een mooi en lekker plekje in uw huis? Uw hond ligt prinsheerlijk in ons houten hondenbed / hondenbank.

Hondenmand gebruikt steigerhout hondenbank gebruikt steigerhout

Het bed is van steigerhouten planken gemaakt, waardoor de bank een unieke uitstraling heeft. De bank is perfect afgewerkt, geschuurd, heeft ronde hoeken en kan tegen een stootje.

Onbehandeld:

  Hondenmand hout steigerhout

Afwerking hondenbank steigerhout

Voor het hondenbed gebruiken wij droge, nieuwe steigerplanken waardoor het werken van het hout beperkt blijft. We schuren de bank glad, maar behandelen deze helaas bij ons niet met een beits.
Om een gebruikte en oude look te krijgen kunt u de bank met een grey-, white, of blackwash behandelen. Meestal is één laag voldoende om de gewenste kleur te krijgen. Wilt u een donkerdere kleur aan de bank geven? Beits de bank dan nog een keer.

Grey-wash

Maten hondenbank steigerhout

De hondenbank wordt op bestelling gemaakt, u kunt dus zelf aangeven wat bijvoorbeeld de grootte van de bank moet zijn of een ronde of rechte achterkant aan de bank wil geven. Dat is handig, dan kunt de bank aan maten van het hondenkussen wat u eventueel al in bezit heeft aanpassen.

Tip!
U kunt de naam van uw hond op het hout schilderen, zo maakt u de hondenbank persoonlijker.

Gebruikt steigerhout

  Hondenbed hondenmand steigerhout

 

Prijzen hondenbank steigerhout

Wij maken de bank op de maat van uw hondenkussen. De bank zoals afgebeeld op de foto is +/- 60×80 en wordt zonder kussen en onbehandeld geleverd.  De prijs van deze houten hondenbank is in gebruikt steigerhout € 159,90. In nieuw steigerhout is de bank € 139,95. Een andere populaire maat is 100×70. De kosten in gebruikt steigerhout voor deze maat zijn € 169,95.

Meer info of wilt u weten wat de hondenbank op de door u gewenste maat kost? Bel of e-mail ons: 035-7727701 of info@mlankreijer.nl

White wash (dit kunt u zelf aanbrengen)

hondenbank hondenmand steigerhout white wash

 

Bestellen en bezorgen hondenbank steigerhout

Wilt u een hondenbank bestellen? Stuur ons een e-mail via onze contactpagina. Geef even aan welke maat u wilt bestellen. Wij antwoorden u meestal dezelfde dag nog. Hebt u nog een vraag? Deze kunt u ook via onze contactpagina aan ons stellen! 

Waar vindt u ons? 

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.