Zand & water(picknick)tafels

Wij maken alle soorten zandbakken, zandpicknicktafels, picknicktafels met zand- en watertafel, of zandtafels op maat. De picknicktafels voor kinderen zijn gemaakt van steigerhout. Wij gebruiken hiervoor nieuw, geschaafd steigerhout. Dit hout is namelijk zeer glad en splintervrij. Meer informatie over de picknicktafels of zandbakken van steigerhout? Neem gerust contact met ons op.

Picknicktafel met zandtafel en watertafel

3 in 1: een kinderpicknicktafel met een zand- en watertafel, op de door u gewenste maat gemaakt. De picknicktafel is van steigerhout en er zitten 2 plastic bakken in verwerkt. Deze bakken kunt u uit de tafel halen wanneer er niet meer gespeeld wordt. Het deksel van de picknicktafel is namelijk niet geheel waterdicht.

Bij deze uitvoering is het tafelblad 145 cm en er zit een parasolgat in verwerkt. Deze uitvoering kost 259 euro. Een kleiner formaat, 110cm kost 249 euro, 80 cm lang kost 229 euro. Andere maten zijn mogelijk, bijvoorbeeld ook volwassen picknick zand- en watertafels.

Meer informatie en bestellen

Picknicktafel steigerhout met zand- en watertafel

Picknicktafel steigerhout met zand- en watertafel

Picknicktafel met zandtafel 

Picknickzandtafels van steigerhout zijn verkrijgbaar in alle maten, voor de prijs neemt u contact met ons op via e-mail.

Meer informatie en bestellen

Picknicktafel met zandbak

Picknicktafel met zandbak

 

Zandtafel van steigerhout op wielen

Ieder model en iedere maat is mogelijk, ook gewone zandtafels of watertafels van steigerhout die verrijdbaar zijn. Ook op hoogte gemaakt zodat de tafel voor rolstoelgebruikers toegankelijk is.
Zand- en watertafel 100x80x65 – € 319,-
Zand- en watertafel 80x60x65 – € 299,-

Meer informatie en bestellen

Zandtafel of watertafel verrijdbaar wielen steigerhout

Zandtafel of watertafel verrijdbaar wielen steigerhout

 

Zandtafel wielen voor rolstoel

Zandbakken steigerhout op maat gemaakt

De zandbakken worden gemaakt van nieuw, glad geschaafd, steigerhout. In de zandbak wordt standaard als bodem worteldoek gemonteerd, voor het behoud van de zandbak. Er zit standaard geen bodem van hout in. De zandbak wordt geheel op maat voor u gemaakt, voor iedere tuin dus mogelijk!

Het deksel is van betonplex, een waterdichte oplossing. Het losse deksel kost 50 euro.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.

Voorbeelden (nieuw steigerhout zonder deksel)
175×100 = € 157,50
150×120 = €155,00
120×120 = € 145,00
100×100 = € 140,00

Meer informatie en bestellen

Zandbak steigerhout op maat

Zandbak steigerhout op maat

Waar vindt u ons? 

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.

zand water tafel

Bezorgen

Wij bezorgen de meubels zelf. In ‘t Gooi bezorgen wij gratis, daarbuiten vragen wij ons uurtarief. Ons uurtarief is € 45 per uur. Eventueel is levering in Belgie ook mogelijk, vraag dit gerust bij ons na!