Met stip op #1 dit seizoen: de zand- en watertafels

De zand- en watertafels die we al een tijdje maken zijn een hit. Dit seizoen, wat door het mooie weer al vroeg begon, zijn de zandtafels het meest verkochte product. Alle kindermeubels maken wij van glad, geschaafd nieuw steigerhout. Wel zo veilig voor kinderen. Daarom leveren wij ook veel aan kinderdagverblijven, scholen en zorginstellingen.

Maar welke soorten zandbakken en zandtafels zijn er nu? We leggen het u hieronder uit.

Picknicktafel met zandtafel en watertafel

3 in 1: een kinderpicknicktafel met een zand- en watertafel, op de door u gewenste maat gemaakt. De picknicktafel is van steigerhout en er zitten 2 plastic bakken in verwerkt. Deze bakken kunt u uit de tafel halen wanneer er niet meer gespeeld wordt. Het deksel van de picknicktafel is namelijk niet geheel waterdicht.

Bij deze uitvoering is het tafelblad 145 cm en er zit een parasolgat in verwerkt. Deze uitvoering kost 219 euro. Een kleiner formaat, 80 cm lang kost 185 euro. Andere maten zijn mogelijk, bijvoorbeeld ook volwassen picknick zand- en watertafels.

Meer informatie en bestellen

Picknicktafel steigerhout met zand- en watertafel

Picknicktafel steigerhout met zand- en watertafel

Picknicktafel met zandtafel 

Picknickzandtafels van steigerhout zijn verkrijgbaar in alle maten, bijvoorbeeld:

100 cm: 169 euro
120 cm: 189 euro
140 cm: 199 euro

Meer informatie en bestellen

Picknicktafel met zandbak

Picknicktafel met zandbak

 

Zandtafel van steigerhout op wielen

Ieder model en iedere maat is mogelijk, ook gewone zandtafels of watertafels van steigerhout die verrijdbaar zijn. Ook op hoogte gemaakt zodat de tafel voor rolstoelgebruikers toegankelijk is.
Zand- en watertafel 100x80x65 – € 279,-
Zand- en watertafel 80x60x65 – € 259,-

Meer informatie en bestellen

Zandtafel of watertafel verrijdbaar wielen steigerhout

Zandtafel of watertafel verrijdbaar wielen steigerhout

 

Zandtafel wielen voor rolstoel

Zandbakken steigerhout op maat gemaakt

De zandbakken worden gemaakt van nieuw, glad geschaafd, steigerhout. In de zandbak wordt standaard worteldoek gemonteerd, voor het behoud van de zandbak. De zandbak wordt geheel op maat voor u gemaakt, voor iedere tuin dus mogelijk!

Het deksel is van betonplex, een waterdichte oplossing. Het losse deksel kost 50 euro.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.

Voorbeelden (nieuw steigerhout zonder deksel)
175×100 = € 157,50
150×120 = €155,00
120×120 = € 145,00
100×100 = € 140,00

Meer informatie en bestellen

Zandbak steigerhout op maat

Zandbak steigerhout op maat

Waar vindt u ons? 

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.

zand water tafel

Bezorgen

Wij bezorgen de meubels zelf. In ‘t Gooi bezorgen wij gratis, daarbuiten vragen wij ons uurtarief voor alleen de heenweg. Om het haalbaar te houden bezorgen we tot maximaal 1,5 uur rijden vanaf Hilversum. Ons uurtarief is € 39,50 per uur

 

Speak Your Mind

*