Nordmann kerstbomen Hilversum

🎄Vanaf zaterdag 25 november 2023!  Kerstbomen verkoop Cruquiusstraat 14, Hilversum🎄

Maak dit kerstseizoen onvergetelijk met de perfecte kerstboom in Hilversum voor jouw huis! Bij ons vind je de mooiste kerstbomen die de warmte van de feestdagen naar je huis brengen. Ontdek waarom onze kerstbomen de favoriet zijn.

Kerstbomen van Lankreijer Hilversum:

✨ Met liefde gekweekt

Onze kerstbomen zijn met zorg behandeld om een volle, symmetrische vorm te behouden. Ze vormen het perfecte canvas voor al je prachtige kerstversieringen.

🌲 Premium Kwaliteit:

Onze bomen zijn met de grootste zorg geselecteerd en gesnoeid, zodat je kunt genieten van een boom die de geur van de feestdagen verspreidt.

🌟 Eenvoudig Opzetten

Bespaar tijd en energie met onze eenvoudig op te zetten bomen. De boom staat al recht op het al gemonteerde kruis onder de boom. Met andere woorden, binnen enkele minuten klaar om te versieren.

💚 Zelf uitzoeken op een tijdstip die jou uitkomt

Onze kerstbomen zijn verlicht opgesteld, dus wij zijn in de avonduren en in het weekend open. Samen zoeken we de kerstboom die bij je past.

🌱 Duurzame teelt

Een selectie van onze bomen zijn van de kwekerij Pure Nature in Denemarken. Pesticide – en kunstmestvrij opgegroeid. Dit zorgt voor een echte premium kwaliteit en een beter milieu.

🚚 Thuisbezorgd in Hilversum

Altijd gedoe met het slepen van een zware boom en naalden in de auto. Daarom bezorgen wij je kerstboom voor een kleine bijdrage uiterlijk de volgende ochtend bij jou thuis.

🔥 Verschillende maten

Kleine of grote kerstbomen in Hilversum. Precieze maten en prijzen volgen z.s.m.

👉 Vanaf vrijdag 1 december 2023!  Cruquiusstraat 14, Hilversum👈