Welkom

Bij ons, Bouw- en Onderhoudsbedrijf M. Lankreijer bent u voor al uw verbouwingen aan het juiste adres. Vakmanschap staat centraal. Bent u op zoek naar specialisten die uw badkamer of keuken verbouwen, wilt u een nieuwe gemetselde schuur, of wilt u nieuwe (tuin)meubels van steigerhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de bouw, ons bedrijf bestaat alweer 7 jaar en wij hebben inmiddels een grote tevreden klantenkring opgebouwd.  Heeft u (ver)bouw plannen voor uw woning, kijk even rond op deze website en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan!

Graag zijn wij u van dienst in alle mogelijke fases van uw nieuwe project:

Oriënteren
Wanneer u uw project wil starten, raden wij u aan om eerst alle mogelijke opties van uw project te bekijken. Wilt u bijvoorbeeld bad in de badkamer of liever niet, is het logischer om het toilet te verplaatsen andere plek in de badkamer of welke steen moet u kiezen voor uw tuinmuur. Hierin kunnen wij uiteraard met u meedenken.

U kunt u orienteren bij de standaard bouwmarkten zoals Hornbach of Gamma, maar wij hebben eventueel ook veel contacten bij tegel-, sanitair,- en andere bouwspeciaalzaken waar wij u aantrekkelijke kortingen kunnen bieden. Wilt u weten welke speciaalzaken wij vaak mee samenwerken, kijkt u dan bij links (naar links).

Offerte
Zodra wij samen met u de gewenste werkzaamheden hebben besproken, zullen wij een offerte voor u maken. Deze offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij streven ernaar om binnen 5 – 7 werkdagen een offerte te kunnen verstrekken. Uiteraard kunnen wij desgewenst een extra afspraak maken om de offerte door te spreken.

Uitvoeren van de werkzaamheden
Voordat de werkzaamheden bij u starten zullen wij altijd een planning met u doornemen, zodat u zo kort mogelijk ‘last’heeft van de bouwwerkzaamheden in uw woning. Wij zullen alle doorgangen naar u project altijd afdekken zodat uw mooie vloer of trap niet beschadigd. Heeft u tijdens de werkzaamheden nog wensen? Bespreek deze zo snel mogelijk met ons.

Garantie
Uiteraard geven wij op ons werk ook garantie. Aarzel niet om ons te bellen wanneer er na oplevering nog iets niet werkt of niet naar uw zin is opgeleverd.

Uitgevoerde projecten
Ook kunt u een idee krijgen van de door ons uitgevoerde projecten. Hier vind u per soort verbouwing een aantal foto’s en video’s van enkele projecten die wij onlangs hebben uitgevoerd.

Ook horen wij graag terug welke ervaring u met ons bedrijf heeft gehad. Sinds 2011 vragen wij dan ook na ieder afgerond project om uw mening te geven.

Werkgebieden
Onze werkgebieden zijn onder andere: Hilversum, Laren, Huizen, Loosdrecht, Baarn, Soest, Bussum, Naarden, Almere, Eemnes, Bilthoven en Utrecht.