Bedden en stapelbedden steigerhout

Kinderbedden, stapelbedden, speelbedden en (half)hoogslapers van nieuw of gebruikt steigerhout.  Grote aandacht voor afwerking, altijd geschuurd geleverd en bij u gemonteerd.

Stapelbed / Speelbed steigerhout

stapelbed steigerhout

Een stapelbed word bij ons altijd inclusief lattenbodem afgeleverd en een extra plank in het bovenste bed als valbeveiliging. Bovenstaand bed kost in de maat 90×200 € 697,-

bestellen

Halfhoogslaper / hoogslaper steigerhout

halfhoogslaper hoogslaper steigerhout

Deze halfhoog / hoogslaper van gebruikt steigerhout met speelhuis en boekenkast wordt standaard door ons geleverd met lattenbodem. Dit model kost bij ons € 769,-

bestellen

Kajuitbed steigerhout

Een kajuitbed van steigerhout wordt door ons standaard met lattenbodem geleverd. U kunt kiezen uit nieuw of gebruikt steigerhout, een bed met lades of schuifdeuren.

Bed nieuw steigerhout

prijsopgave opvragen

Kasteelbed steigerhout

Je voelt je een echte ridder in dit kasteelbed van gebruikt steigerhout. Standaard geleverd met lattenbodem, je kunt zelf de hoogte van het bed bepalen en of je lades wilt laten plaatsen. De prijs van dit bed is op aanvraag.

Kasteelbed ridderbed steigerhout 20161029_142116

prijsopgave opvragen

Bed steigerhout

Onderstaand bed voor volwassenen hebben wij ook gemaakt, maar we kunnen ieder model en iedere maat kinder- of volwassen bedden maken.
Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Kinderbed kasteel gebruikt steigerhout Bed nieuw steigerhout

We leveren alleen nieuw en gebruikt (geschuurd) steigerhout, wij vragen u zelf desgewenst het bed te behandelen met een kleurtje.

Bezorgen bed steigerhout

Wij leveren tot een uur rijden van Hilversum en vragen hiervoor ons uurtarief voor alleen de heenweg. Hebben we een extra man nodig, dan komen er kosten bij. In plaatsen zoals Hilversum, Bussum, Laren, Huizen, Baarn, Loosdrecht, Naarden, Weesp leveren we gratis.