Loungebanken steigerhout

Met een loungebank van steigerhout geniet je dubbel van je tuin. De loungebanken maken we van gebruikt of nieuw steigerhout.

U kunt de loungebank ook in een hoekbank bestellen of met een chaise longue.

Loungebank nieuw steigerhout

Bij een loungebank is kwaliteit belangrijk. Wij monteren de hoekbanken op hard houten paaltjes voor de levensduur van de bank. Alle planken frezen we, hierdoor komen er ronde kanten aan en beperkt de splinterkans. Uiteraard wordt de bank geschuurd opgeleverd en in uw tuin gemonteerd, zodat de bank ook direct recht staat.

Loungebank hoekbank steigerhout

Maten loungebank

De lengtemaat kunt u zelf bepalen. Let u er op dat de leuningen zo’n 20cm breed zijn en er dus al 40cm van uw zitbreedte afgaat.

Zithoogte: +/- 43cm
Zitdiepte: +/-60cm
Totale hoogte: +/- 80cm
Breedte leuning: +/- 20cm
Hoogte armleuning: +/- 68 cm
Diepte: +/- 80cm

Loungebank steigerhout

Prijzen

Enkele voorbeelden van prijzen, er zijn namelijk tal van mogelijkheden.

Loungebank

Gebruikt steigerhout

220 cm € 559,- bestellen
180 cm € 499,- bestellen

Loungebank gebruikt steigerhout

Waar vindt u ons? 

U kunt altijd bij ons langskomen, wij hebben niet altijd alles op voorraad, maar kunnen u wel het hout laten zien en wat andere meubels die wij hebben gemaakt.

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen. Wij bezorgen tot ongeveer een uur rijden van Hilversum tegen ons uurtarief.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.