Deken/speelgoedkisten

Hieronder vindt u een overzicht van de dekenkisten of speelgoedkisten van steigerhout die wij hebben gemaakt.

Speelgoedkist op maat gemaakt

Wij kunnen alle maten en modellen voor u maken. Ook de handgreep, van hout of touw, is naar uw wens. De klep van de kist wordt door middel van en klepscharnier beveiligd. Zo kan de klep niet meer dichtvallen. De kist wordt uiteraard voor u geschuurd opgeleverd.

Behandeling van de speelgoedkist

Het is mogelijk om de kist van gebruikt en nieuw steigerhout te laten maken. Bij gebruikt steigerhout hoeft u de speelgoedkist in principe niet meer te beitsen of met olie te behandelen. In nieuw steigerhout kunt u de speelgoedkist een kleurtje geven met een wash of meubelolie.
Wij behandelen helaas op dit moment niet.

speelgoedkisten dekenkisten steigerhout

Prijzen dekenkist en speelgoedkist steigerhout

Wij berekenen graag de speelgoedkist naar uw wensen. De prijzen van de meest standaard modellen vindt u hieronder:

Speelgoedkist maat L:
Nieuw steigerhout 75x50x50 € 199,-
Gebruikt steigerhout 75x50x50 € 209,-

Speelgoedkist maat XL:
Nieuw steigerhout 100x50x50 € 219,-
Gebruikt steigerhout 100x50x50 € 229,-

BESTELLEN

dekenkist steigerhout antraciet wash

speelgoedkist dekenkist steigerhout white wash

 

dekenkist speelgoedkist steigerhout

Ben je op zoek naar een ander kindermeubel van steigerhout? Wij maken bijvoorbeeld picknicktafels, zand & watertafels, bedden en bureaus van gebruikt en nieuw steigerhout.

Hoe kan je een speelgoedkist bestellen?

Stuur ons een e-mail via onze contactpagina. Geef even aan welke maat je wilt bestellen. Wij antwoorden je meestal dezelfde dag nog. Heb je nog een vraag? Deze kan je ook via onze contactpagina aan ons stellen!

Bezorgen

Wij bezorgen de meubels zelf. In ‘t Gooi bezorgen wij gratis, daarbuiten vragen wij ons uurtarief voor alleen de heenweg. Om het haalbaar te houden bezorgen we tot maximaal 1 uur rijden vanaf Hilversum. Ons uurtarief is € 45,- per uur.

Afhankelijk van de maat kunnen speelgoedkisten en dekenkisten ook via Postnl of een andere vervoerder worden bezorgd, ook in Belgie.

Waar vindt u ons? 

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.