Zand- en watertafels op wielen

De zand- en watertafels maken wij ook van glad, geschaafd steigerhout. U kunt hier weer kiezen voor verschillende modellen en maten. Iedere tafel kan in een zand, water of zand en waterversie worden geleverd.

Ook deze tafels leveren wij veel aan basisscholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Prijzen zand- en watertafel

Zand- en watertafel 100x80x65 – € 289,-
Zand- en watertafel 80x60x65 – € 269,- 

Neem gerust contact op, alle maten en hoogtes zijn mogelijk.

Bestellen en contact

zandtafel watertafel hout op wielen   zandtafel watertafel steigerhout op wielen

 

Zandtafel en watertafel hout op wielen groot

Met deksel van steigerhout of betonplex (glad, hier kan je bijvoorbeeld nog op tekenen). Deze versie is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ook de bakken in de lengte, zodat de maat anders wordt, is mogelijk. Wilt u geen wielen onder de tafel, dan is de tafel 15 euro goedkoper.

Bestellen en contact

Zandtafel verrijdbaar wielen steigerhout

Zandtafel of watertafel verrijdbaar wielen steigerhout

Bekijk ook onze picknickzand- en watertafels! Ook deze zijn in verschillende maten te leveren.

Zand- en watertafel voor Aquaplay waterbaan

De aquaplay staat of ligt altijd in de weg en op verkeerde hoogte om mee te spelen. De zand- en watertafels kunt u bij ons zo groot laten maken, zodat de waterbaan er precies op past. De zandtafel hieronder is gemaakt voor de Aquaplay Niagara.

Zandtafel, tafel voor Aquaplay waterbaan steigerhout

Zand en watertafel voor aquaplay waterbaan

Hoe kan je een zand- en watertafel bestellen?

Stuur ons een e-mail via onze contactpagina. Geef even aan welke maat je wilt bestellen. Wij antwoorden je meestal dezelfde dag nog. Heb je nog een vraag? Deze kan je ook via onze contactpagina aan ons stellen!

Waar vindt u ons? 

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.

Bezorgen

Wij bezorgen de meubels zelf. In ‘t Gooi bezorgen wij gratis, daarbuiten vragen wij ons uurtarief voor alleen de heenweg. Om het haalbaar te houden bezorgen we tot maximaal 1,5 uur rijden vanaf Hilversum. Ons uurtarief is € 39,50 per uur.