Zand- en watertafels op wielen

De zand- en watertafels maken wij ook van glad, geschaafd steigerhout. U kunt hier weer kiezen voor verschillende modellen en maten. Iedere tafel kan in een zand, water of zand en waterversie worden geleverd.

Ook deze tafels leveren wij veel aan basisscholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Zand- en watertafel voor rolstoelers

We maken deze zand- en watertafels veel voor volwassenen en kinderen in een rolstoel. We houden dan rekening met de breedte en hoogte van de rolstoel. Ook kunt u kiezen of de rand van de zandbak wel gemonteerd wordt aan de aanrijdkant, omdat het soms met de korte armen moeilijk is om hierover heen te komen. Uiteraard helemaal op maat voor u gemaakt, met of zonder wielen met rem. De meeste zand- en watertafels zien er dan zo uit:
zandtafel rolstoel

Bestellen en contact

Prijzen zand- en watertafel

De zand- en watertafel wordt op maat en op bestelling gemaakt. Voor kleine kinderen is een hoogte van 65 cm voldoende. Maar voor volwassenen zijn hele andere hoogtes nodig. Meet vooraf goed welke hoogtemaat u nodig heeft. Een tafel met 3 plastic bakken is ook mogelijk!

Zand- en watertafel 100x80x65 – € 319,-
Zand- en watertafel 80x60x65 – € 299,- 

Neem gerust contact op, alle maten en hoogtes zijn mogelijk.

Bestellen en contact

zandtafel watertafel hout op wielen   zandtafel watertafel steigerhout op wielen

 

Zandtafel en watertafel hout op wielen groot

Met deksel van steigerhout of betonplex (glad, hier kan je bijvoorbeeld nog op tekenen). Deze versie is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ook de bakken in de lengte, zodat de maat anders wordt, is mogelijk. Wilt u geen wielen onder de tafel, dan leveren we deze los  bij.

Bestellen en contact

Zandtafel verrijdbaar wielen steigerhout

Zandtafel of watertafel verrijdbaar wielen steigerhout

Bekijk ook onze picknickzand- en watertafels! Ook deze zijn in verschillende maten te leveren.

Zand- en watertafel voor Aquaplay waterbaan

De aquaplay staat of ligt altijd in de weg en op verkeerde hoogte om mee te spelen. De zand- en watertafels kunt u bij ons zo groot laten maken, zodat de waterbaan er precies op past. De zandtafel hieronder is gemaakt voor de Aquaplay Niagara.

Zandtafel, tafel voor Aquaplay waterbaan steigerhout

Zand en watertafel voor aquaplay waterbaan

Hoe kan je een zand- en watertafel bestellen?

Stuur ons een e-mail via onze contactpagina. Geef even aan welke maat je wilt bestellen. Wij antwoorden je meestal dezelfde dag nog. Heb je nog een vraag? Deze kan je ook via onze contactpagina aan ons stellen!

Waar vindt u ons? 

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.

Bezorgen

Wij bezorgen de meubels zelf. In ‘t Gooi bezorgen wij gratis, daarbuiten vragen wij ons uurtarief. Ons uurtarief is € 45 per uur. Eventueel is levering in Belgie ook mogelijk, vraag dit gerust bij ons na!