(Speelgoed)kast op maat steigerhout

Weg met al dat losse speelgoed! In deze handige kast van nieuw of gebruikt steigerhout ruim je heel snel op.

Speelgoedkast steigerhout

We maken deze speelgoedkast in alle maten en modellen voor je. Ook kan je kiezen voor nieuw of gebruikt steigerhout. Verander je je interieur nog wel eens? Dan zetten we de kast voor je op wielen. Wil je een ander kleurtje? Dan kan je het nieuwe steigerhout in de door jou gewenste kleur beitsen.

Deze kasten zijn ook perfect voor in de klas of het kinderdagverblijf. Door het gebruik van geschaafd steigerhout is het hout heel erg glad.

Speelgoedkast steigerhout

Prijzen speelgoedkast steigerhout

De prijs van deze kast (110x89x40) is 199 euro zonder de plastic bakken. Deze kun je eventueel ook bij ons bestellen in de kleur: grijs, blauw, geel, rood en groen. De kleine(30×40) bakken kosten € 12,95 per stuk, de grote (60×40) €18,95.

Een kast van bijvoorbeeld 47x89x40, hier passen 4 kleine bakken in, kost bij ons
Een kast met 4 grote bakken, 66x89x40, kost bij ons

Bent u geïnteresseerd? Stuurt u ons dan een e-mail met de gewenste maat en eventuele extra wensen. Wij maken dan een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Waar vindt u ons? 

U kunt altijd bij ons langskomen, wij hebben niet altijd alles op voorraad, maar kunnen u wel het hout laten zien en wat andere meubels die wij hebben gemaakt.

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen. Wij bezorgen tot ongeveer een uur rijden van Hilversum tegen ons uurtarief.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.