Binnenmeubels steigerhout

Ook voor uw binnenmeubels van steigerhout bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken onder andere: eettafels, salontafels, speelgoedkisten, bedden, bureaus, dienbladen en andere accessoires van steigerhout. Staat uw meubel niet op onze site? Neem gerust contact met ons op, wij maken uw meubel graag voor u!

Tafels van gebruikt steigerhout

Ieder model en maat is mogelijk. Klik op de foto voor meer voorbeelden van eettafels van steigerhout.

Tafel gebruikt steigerhout met blokpoot

Deken- en speelgoedkisten van steigerhout

Kisten van nieuw, geschaafd (zeer glad) of gebruikt steigerhout, op maat voor u gemaakt.  Klik op de foto voor meer voorbeelden van speelgoedkistenvan steigerhout.

speelgoedkisten dekenkisten steigerhout

Bureau steigerhout

Ook bureaus worden veel van steigerhout gemaakt. Bij bureaus is dit heel handig, want er is vaak maar een kleine ruimte beschikbaar. U kunt het bureau in de door u gewenste maat laten maken. Bureaus zijn er al vanaf € 159,-

Bureau oud steigerhout

Wijnrekken steigerhout

Voor in uw bedrijf of bij u thuis, alle modellen en maten wijnrekken van steigerhout  voor u gemaakt. Klik op de foto voor meer voorbeelden van wijnrekken van steigerhout.

Wijnrek gebruikt steigerhout kruis

Dienblad steigerhout

Ook al uw woonaccessoires maken we van steigerhout. Bijvoorbeeld dienbladen in elk formaat. Klik op de foto voor meer voorbeelden van dienbladen van steigerhout.

Dienblad oud / gebruikt steigerhout

Hondenmand steigerhout

Uw huisdier verdient toch ook een mooi plekje? Wij maken alle maten en modellen hondenmanden/hondenbanken op maat voor u. Klik op de foto voor meer voorbeelden van hondenmanden van steigerhout.

Hondenmand gebruikt steigerhout

Waar vindt u ons? 

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.