Krijtborden steigerhout

Grote krijtborden of schoolborden van steigerhout kunt u ook door ons op maat laten maken.

Krijtbord of schoolbord van nieuw of gebruikt steigerhout

Wij maken het bord volledig zelf van nieuw of gebruikt steigerhout. Eventueel het gebruik van verf of wash is mogelijk. Het bord is voorzien van een ketting waardoor het bord niet kan omvallen. We kunnen het bord ook behandelen met magneetverf.

krijtbord schoolbord steigerhout

Ook als menubord of welkomstbord steigerhout

Tip: ook handig te gebruiken als: menubord, restaurantbord, welkomstbord of reclamebord. Uw (bedrijfs)naam kan hier ook in uw lettertype op geschilderd worden.

Prijzen krijtbord steigerhout

De prijzen van de krijtborden en schoolborden zijn afhankelijk van de maat en uw wensen.

Een voorbeeld is een krijtbord van gebruikt steigerhout in de maat 80×100 (krijtbord zelf), totale hoogte 150cm. De kosten van dit schoolbord zijn 259 euro, inclusief het vermelden van de bedrijfsnaam.

Bent u geïnteresseerd? Stuurt u ons dan een e-mail met de gewenste maat en eventuele extra wensen. Wij maken dan een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Waar vindt u ons? 

U kunt altijd bij ons langskomen, wij hebben niet altijd alles op voorraad, maar kunnen u wel het hout laten zien en wat andere meubels die wij hebben gemaakt.

Wij zitten in Hilversum, maar ons werkgebied is Almere, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Loosdrecht, Baarn, Soest, Eemnes en omliggende plaatsen. Wij bezorgen tot ongeveer een uur rijden van Hilversum tegen ons uurtarief.  In ‘t Gooi gratis thuisbezorgd, hierbuiten in overleg.